Desteapta-te, romane!
Forum Romania Constienta

Sa privim putin Romania ca un organism.
Fiecare persoana este o celula, indiferent de varsta.
Romania  are nevoie de toate partile sale, celulele sale,
in primul rand de tine si de cei din jurul tau pentru a se ridica.Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Proiect de constientizare a romanilor de pretutindeni!

 
 

Colaborare martie 2010

Creat Ma 09 mar 2010 10:53:01 +0200 | Ultima modificare Ma 09 mar 2010 10:55:00 +0200
Cautam colaboratori pentru Proiectul Romania Constienta.
Proiectul este in faza de principiu. Pentru a deveni un proiect fiabil este necesar concursul tuturor persoanelor capabile sa gandesca solutii simple si practice.
Toti acei care cred ca pot aduce un aport util, nu neaparat semnificativ ca aplicabilitate la scara nationala ii rugam sa se inscrie ca membru si sa ceara inscrierea in grupul Proiectul Romania Constienta.
Proiectul are ca linii principale gasirea cailor prin care vointa poporului sa poata fi afirmata de politicieni in cunostinta de cauza, pe baze reale nu imaginare, sau pe baza vointei unui grup restrans.
Proiectul doreste sa arate ca acesta vointa exista si se poate materializa in cereri realiste, care sa rezolve probleme nu doar unele probleme alese pe principii care urmaresc castigarea cursei electorale.
Fiecare partid sa fie practic angajat al Romaniei. Fara dreptul de a gasi ca scuza incapacitatea de a colabora....nu e o scuza. E un tertip ca sa scape de raspundere.
Proiectul Romania Constienta urmareste tocmai sa arate la cei interesati de preluarea puterii in Romania.....cata raspundere isi asuma.
Definim membrii societatii romanesti, mediem dialogul intre ei, aflam ce doreste Romania.

Text integral....pe forum!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one