Desteapta-te, romane!
Forum Romania Constienta

Sa privim putin Romania ca un organism.
Fiecare persoana este o celula, indiferent de varsta.
Romania  are nevoie de toate partile sale, celulele sale,
in primul rand de tine si de cei din jurul tau pentru a se ridica.Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Proiect de constientizare a romanilor de pretutindeni!

 
 

Colaborare Forum To Forum februarie 2010

Creat Vi 12 feb 2010 21:03:51 +0200 | Ultima modificare Vi 12 feb 2010 21:57:27 +0200
Dorim sa propagam colaborarea intre tote zonele de interes al romanului.
In acest scop pe forumul Romania Constienta consideram ca un forum care are ceva de spus in problematica romaneasca poate si e bine sa se prezinte ca membru.
In acest scop va rugam sa va inscrieti fara nici o obligatie intre membrii forumului , la nume sa specificati "Forum exemplu",sa completati datele de membru (email, oras, web, data infiintare , limba forum, etc)si apoi sa postati un numar de minim trei subiecte in zonele dvs de interes.
Aceste subiecte trebuie sa contina informatii utile pentru membrii nostrii la categoria de informatii unde postati subiectul. Prin intermediul datelor de contact si al semnaturii(care poate fi banner sau link) apoi membrii nostrii vor vizita forumul dvs. si invers.
Deasemenea calitatea de membru al forumului nostru implica prezenta dvs cel putin o data pe luna cu subiecte interesante in zonele dvs de interes.
Prin acesta metoda forumul va fi perceput ca o persoana partener de discutii.
In acelasi timp, prin calitatea de membru acceptati ca forumul Romania Constienta sa se inscrie in calitate de membru pe forumul dvs. in aceleasi conditii.

Acceptam sugestii referitoare la colaborare, le discutam, inclusiv conditiile pot suferi modificari de la caz la caz in urma unor discutii dintre administratori.

Avem in vedere ca grupul nostru de utilizatori sa isi spuna parerea in legatura cu continutul pe care il vom posta pe forumurile dvs, in asa fel incat subiectele noastre sa devina o parere de grup. Acest lucru este posibil sa stimuleze obisnuinta de a actiona in grup in interese comune. Practic devine un sondaj de opinie a unui grup de utilizatori intr-o anumita tema.
Dorim din tot sufletul ca romanii sa invete sa comunice si sa colaboreze pentru un scop comun. Credem ca aceasta metoda este posibil sa ofere oportunitati la acest capitol. Asta putem sa facem ca administratori de forum pentru Romania.

Prin acesta metoda urmarim sa cream canale de comunicare eficienta intre forumuri pe criterii tematice, asa cum ne-o dorim intre membrii nostrii.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one