Desteapta-te, romane!
Forum Romania Constienta

Sa privim putin Romania ca un organism.
Fiecare persoana este o celula, indiferent de varsta.
Romania  are nevoie de toate partile sale, celulele sale,
in primul rand de tine si de cei din jurul tau pentru a se ridica.Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Proiect de constientizare a romanilor de pretutindeni!

 
 

Proiectul Romania ConstientaAcest proiect isi propune in primul rand sa ajute romanii de pretutindeni sa inteleaga ca fac parte dintr-o familie.
Proiectul a pornit de la o mana de oameni inimosi care, privind in prezent si in istorie, au ajuns la concluzia ca este momentul ca romanii sa constientizeze ca fac parte dintr-o familie numita Romania.
Romania este o familie formata din peste 20 de milioane de romani. Fiecare dintre acestia are capacitati proprii, resurse proprii, idei proprii, directii de dezvoltare proprii. Toate aceste capacitati, resurse, idei, directii , adunate de la fiecare roman in parte, formeaza capacitatile, resursele, ideile si directiile familiei Romania.
Insa asa cum membrii familiei nu ii alegem noi.....asa nici membrii Romaniei nu ii alegem, ei exista si sunt ai nostrii. Toti....indiferent de nivelul de cunostinte, nivelul de pregatire sau de inteligenta.
Directia in care un roman considera ca necesara evolutia, impreuna cu directia in care alt roman considera ca este necesara evolutia, si asa mai departe, adunate la un loc formeaza prin suprapunere directiile in care romanii considera ca este necesara evolutia familiei Romania.
Ne propunem o revolutie, insa una la nivel de comunicare, la nivel de colaborare.
Toata istoria romanilor este plina de dovezi ale capacitatilor deosebite ale romanilor de a actiona ca o mare familie. Astfel sunt forte numeroase situatiile in care romanii au actionat ca o uriasa familie, pentru viitorul lor, si mai ales pentru viitorul copiilor lor.
De fiecare data insa, s-au organizat la indemnul fortelor politice sau fortelor armate. In putinele cazuri cand s-au adunat totusi din proprie initiativa, rezultatele pe termen lung au aratat o lipsa acuta de comunicare intre toti membrii acestei mari familii.
Datorita lipsei de comunicare au actionat in numar foarte mic, in locuri diferite, cu obiective specifice doar zonei lor.
Romania Constienta | Creează-ți o insignă
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one